Dekoration eller skulptur

I fina inredningsbutiken Walles och Walles, Stockholm hittade jag den här fantastiska skapelsen av snäckskal. Ett enda gigantiskt halssmycke – och om du frågar mig så anser jag att den skultpturala trenden växer sig allt starkare. Personligen skulle jag valt att ta med denna hem än att sätta upp en till tavla på väggen. Jo, jag tycker om konst på väggarna men just nu.. så skulle jag välja halsbandet av snäckskal.

I found this beautiful piece of art made by seashells at Walles och Walles in Stockholm. It’s one gigant necklace – and if you are asking me I believe the trend of sculptures is really moving forward. Personally I would have loved to bring this piece with me home rather than hanging up another painting. Yes, I do love paintings but right now… I would go for the necklace.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up