Hej och välkommen hit! Jag heter Ingeborg Andersson, är utbildad inredare och visual merchandiser. Jag har alltid jobbat kreativt, i bakgrunden finns bland annat en textil/modeutbildning från Stockholm och Paris samt flera års erfarenhet inom grafisk formgivning och butiksförsäljning.

För mig är inredningsvärlden en härlig miljö av färger, mönster, material och möten med spännande människor. Här kombinerar jag alla mina kunskaper och erfarenheter med min passion för inredning.

Sedan start, 2014, har jag varvat inredningsuppdrag och styling både för privata hem och företag. En av mina första kunder var JoAnn Tan Studio där jag under 1,5 års tid var med och stylade/designade skyltfönster för Nordiska Kompaniet i Stockholm.

Jag är kreativ och organiserad med ett öppet sinne. Stilsmässigt är jag neutral och menar med det att jag lyssnar in dig och tolkar dina drömmar och idéer till något som passar dig. Vill du bara ha svart och vitt eller är du en färgstark person som älskar färger och vackra textilier?

Vem du än är stilsmässigt så kan jag som professionell inredare vägleda dig att hitta rätt med harmonin och personlig känsla.