Om

Ingeborg Andersson är utbildad inredare och visual merchandiser. Hon har alltid jobbat kreativt och i bakgrunden finns bland annat en textil/modeutbildning från Stockholm och Paris samt flera års erfarenhet inom grafisk formgivning.

Inredningsvärlden är en härlig miljö av färger, mönster, material och möten med spännande människor. Här kombinerar hon alla sina kunskaper och erfarenheter med sin passion för inredning.

Sedan start 2014 har Ingeborg varvat inredningsuppdrag och styling både för privata hem och företag. En av hennes första kunder var JoAnn Tan Studio där hon under 1,5 års tid var med och stylade/designade skyltfönster för Nordiska Kompaniet i Stockholm.

”Jag är kreativ och organiserad med ett öppet sinne. Stilsmässigt är jag neutral och menar med det att jag lyssnar in dig och tolkar dina drömmar och idéer till något som passar dig. Vill du bara ha svart och vitt eller är du en färgstark person som älskar färger och vackra textilier? Vem du än är stilsmässigt så kan jag som professionell inredare vägleda dig att hitta rätt med harmonin och personlig känsla.”

Scroll Up