Inredningshjälp, Stockholm. Vi hjälper dig inreda ditt hem eller kontor. Kontakta oss idag så berättar vi mer! Första mötet är alltid kostnadsfri!

Drömmer du om ett hem med som har en helhetskänsla från rum till rum och som funkar ihop med ert liv både till vardags och fest? Eller vill du bara ha någon professionell som du kan bolla dina tankar och ideér med för att sen fixa resten själv? Härnedan kan du välja vilken tjänst som passar dig bäst. Är det inte riktigt någon som passar så skräddarsyr vi den så att det blir precis som du vill ha det.

|   INREDNING  |   INREDNING ONLINE   |   INREDNINGSKONSULTATION
|   HOMESTYLING   |  VISUAL MERCHANDISING   |  STYLING


Inredning – hur går det till?

1. Vårt första möte är alltid kostnadsfritt  där vi tillsammans diskuterar tankar och idéer om projektet. Vad du önskar hjälp med. Om du vill kan du förbereda dig med bilder och färger som du tycker om och om du har en planritning på rummet du vill förändra.

2. Vårt andra möte: Nu är vi igång, vi presenterar ett moodboard (se förklaring nedan) för dig som är en skiss med idéer, förslag på färgval, material, stil av möbler med mera. Vi tittar också gemensamt på vår offert. Först efter ditt godkännande fortsätter vi med nästa steg.

3. Vi presenterar ritningar och material till ditt nya rum och efter överenskommelse med dig fortsätter vi processen med hantverkare om så krävs, inköp av tapeter, kakel, golv, textilier och möbler. Har du egen kontakt med hantverkare så går det bra och om du hellre vill sköta all material- och möbelinköp själv så kan du få en sammanställd inköpslista.

4. Slutligen sammanställer vi ditt nya hem.

Debiteras enligt offert. 

BOKA ETT FÖRSTA MÖTE HÄR


Inredning Online

För dig som kanske har lite mindre projekt eller inte bor i Stockholmsområdet så kan vi hjälpa dig med vår Onlinetjänst. Vi tar del av era foton och information från er på det som ni vill ha hjälp med.  Därefter sammanställer vi inredningsförslaget på ett så kallat moodboard där ni får förslag på möbler, färgsättning, material, inköpsställen med mera beroende på vad ni önskat hjälp med.

Debiteras enligt offert.

KONTAKTA OSS HÄR!

 


Inredningskonsultation

För dig som är inredningsintresserad och vill fixa själv men känner att du vill ha hjälp med färgval, riktlinjer och någon att bolla dina idéer med. Då är en konsultation ett bra val. Vi besöker dig och från din utgångspunkt ger vi dig tips och råd på nya lösningar. Efter mötet får du en pdf-fil med en sammaställning av det vi har pratat om. Mötestid cirka 1,5 timme.

Pris: 2 500 kr

KONTAKTA OSS HÄR!

 


Homestyling

När du bestämt dig för att sälja din bostad kan du välja att ta in professionell hjälp med homestyling inför visning och fotografering och på så sätt höja värdet på ditt hem genom att få fler spekulanter och snabbare köpbeslut.
Homestyling innebär att man lyfter fram de bästa egenskaperna i bostaden och skapar en miljö som tilltalar potentiella köpare.
Kostnaden för homestyling inför försäljning av bostaden är dessutom avdragsgill.

Läs mer här på skatteverket.

Paket 1 – Gör det själv

När du vill fixa själv efter vår rådgivning. Vi kommer hem till dig och går igenom vad du kan göra för att ditt hem ska se så bra ut som möjligt. Efter mötet får du ett skriftligt underlag med de punkter som vi pratat om och som du sedan kan arbeta efter. Det här tjänsten kan även du använda som bor längre bort. Då kommunicerar vi via mejl och bilder.

Pris: 2.500 kr

KONTAKTA OSS HÄR!

Paket 2 – Vi gör det åt dig

Vi kommer hem till dig och går igenom vad ni ska rensa och plocka bort. När det är gjort kommer vi och eventuellt möblerar om med de befintliga möbler som finns kvar, adderar ev mindre rekvisita som blommor, kuddar, handdukar med mera.

Pris: 250 kr/kvm.


Visual Merchandising

Utifrån kundens önskemål hjälper vi till att skapa säljande kundupplevelser via
försäljningsytor och skyltfönster. Vi jobbar med att skapa en unik och säljande
miljö där varumärket avspeglas på ett kommersiellt sätt.

Debiteras enligt offert.

KONTAKTA OSS HÄR!

Skyltfönster NK