GDPR – Dataskyddsförordningen gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Denna dataskyddspolicy utvecklas fortfarande och kan komma att uppdateras.

Inbe är ansvarig för de uppgifter du lämnar till oss när du:

  • Registrerar dig via kontaktformuläret på vår webbsida .
  • Lämnar personuppgifter muntligt per telefon eller vid möte.
  • Uppger muntligt eller skriftligt information som behövs för projektet du önskar hjälp med.

Vi kommer att vara öppna med vilken information vi samlar in och varför, och vi kommer skydda den på ett så säkert sätt som möjligt.

Du har rätt att på begäran få ta del av de personuppgifter som finns regsistrerade om dig. Om de är ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas. För att få reda på vilka personuppgifter vi har om dig/uppdatera dom eller radera dom – behöver du bara kontakta oss på info@inbe.se

Cookies/kakor:

Vid sidan av personuppgifter finns även cookies/kakor. Vi använder oss av Google Analytics. Cookies är små textfiler som skickas till din dator via webbläsaren (om du inte stängt av cookies) när du besöker en webbplats. Deras funktion är att samla information om antal besökare på webbsidan och se trafikkällor samt se hur en besökare använder webbplatsen. Dessa är även nödvändiga för oss för att funktionerna på webbplatsen ska fungera. De hjälper oss också veta vilka sidor som är mer eller mindre populära och hjälper oss på så sätt att analysera hur vår webbplats presterar för att vi ska kunna förbättra den.

Om du inte tillåter dessa kakor vet vi inte när du har besökt vår webbplats. Du kan själv stänga av funktionen så att kakor inte sparas på din dator. På www.minacookies.se beskrivs hur du tar bort cookies i olika webbläsare.

 

Facebook pixel:

Vi använder oss även av Facebook-pixel som är en cookie som används vid annonsering på Facebook. Via den kan vi ta emot analysdata på det antal besökare som besöker vår webbplats eller vårt Facebook-konto efter en annonsering. Den ger också större möjlighet för oss att vända sig till rätt målgrupp så att annonsen blir relevant för Facebookanvändare.

Du kan själv hantera dina annonsinställningar för Facebook och uppdatera dom som du vill ha dom när du vill. Läs mer här: https://www.facebook.com/help/568137493302217?helpref=faq_content

Lagring av personuppgifter:

Vi behåller dina kontaktuppgifter och information efter visat intresse eller avslutat inredningsuppdrag vilket fyller en funktion som bra grund för eventuella nya framtida fortsatta inredningsuppdrag. Även för framtida nyhetsbrev, inspiration och erbjudanden. Behandlingen av dina personuppgifter sker med stöd av berättigat intresse.

Kontakta oss på info@inbe.se om du önskar radera all din information.

Mer information om nya lagen hittar du här. https://www.datainspektionen.se/vagledningar/for-dig-som-privatperson/vad-dataskyddsforordningen-innebar-for-dig-som-privatperson/