Inredning

Inredningshjälp, Stockholm. Vi hjälper dig inreda ditt hem eller kontor. Kontakta oss idag så berättar vi mer! Första mötet är alltid kostnadsfri!

Drömmer du om ett hem med som har en helhetskänsla från rum till rum och som funkar ihop med ert liv både till vardags och fest? Eller vill du bara ha någon professionell som du kan bolla dina tankar och ideér med för att sen fixa resten själv? Härnedan kan du välja vilken tjänst som passar dig bäst. Är det inte riktigt någon som passar så skräddarsyr vi den så att det blir precis som du vill ha det.

|   INREDNING  |   INREDNING ONLINE   |   INREDNINGSKONSULTATION
|   HOMESTYLING   |  VISUAL MERCHANDISING   |  STYLING

Inredning

Vi ses hos er på ett första kostnadsfritt möte där ni får berätta mer vilka förändringar ni önskar. Därefter återkommer vi med offert och en enklare moodboard för att visa hur vi har tolkat era visioner. Först när ni godkänt offert och första moodboard sätter vi igång med projektet.

Vid slutpresentation tittar vi på skalenliga ritningar med möbelplaner, elevationer, färg- och materialförslag. Naturligtvis också möbler som vi tagit fram. Ni kan sedan välja om ni vill göra alla inköp själva eller om ni vill att vi även håller i detta inklusive  hantverkare och ser till att allt blir levererat och färdigmonterat på plats.

Ni kan med andra ord välja vilka delar av projektet ni önskar hjälp med och vilka delar ni vill sköta själva. Vi skräddarsyr det helt och hållet så att det passar er.

Debiteras enligt offert.

KONTAKTA OSS HÄR!

 


Inredning Online

För dig som kanske har lite mindre projekt eller inte bor i Stockholmsområdet så kan vi hjälpa dig med vår Onlinetjänst. Vi tar del av era foton och information från er på det som ni vill ha hjälp med.  Därefter sammanställer vi inredningsförslaget på ett så kallat moodboard där ni får förslag på möbler, färgsättning, material, inköpsställen med mera beroende på vad ni önskat hjälp med.

Debiteras enligt offert.

KONTAKTA OSS HÄR!

 


Inredningskonsultation

För dig som är inredningsintresserad och vill fixa själv men känner att du vill ha hjälp med färgval, riktlinjer och någon att bolla dina idéer med. Då är en konsultation ett bra val. Vi besöker dig och från din utgångspunkt ger vi dig tips och råd på nya lösningar. Efter mötet får du en pdf-fil med en sammaställning av det vi har pratat om. Mötestid cirka 1,5 timme.

Pris: 2 500 kr

KONTAKTA OSS HÄR!

 


Homestyling

När du bestämt dig för att sälja din bostad kan du välja att ta in professionell hjälp med homestyling inför visning och fotografering och på så sätt höja värdet på ditt hem genom att få fler spekulanter och snabbare köpbeslut.
Homestyling innebär att man lyfter fram de bästa egenskaperna i bostaden och skapar en miljö som tilltalar potentiella köpare.
Kostnaden för homestyling inför försäljning av bostaden är dessutom avdragsgill.

Läs mer här på skatteverket.

Paket 1 – Gör det själv

När du vill fixa själv efter vår rådgivning. Vi kommer hem till dig och går igenom vad du kan göra för att ditt hem ska se så bra ut som möjligt. Efter mötet får du ett skriftligt underlag med de punkter som vi pratat om och som du sedan kan arbeta efter. Det här tjänsten kan även du använda som bor längre bort. Då kommunicerar vi via mejl och bilder.

Pris: 2.500 kr

KONTAKTA OSS HÄR!

Paket 2 – Vi gör det åt dig

Vi kommer hem till dig och går igenom vad ni ska rensa och plocka bort. När det är gjort kommer vi och eventuellt möblerar om med de befintliga möbler som finns kvar, adderar ev mindre rekvisita som blommor, kuddar, handdukar med mera.

Pris: 250 kr/kvm.


Visual Merchandising

Utifrån kundens önskemål hjälper vi till att skapa säljande kundupplevelser via
försäljningsytor och skyltfönster. Vi jobbar med att skapa en unik och säljande
miljö där varumärket avspeglas på ett kommersiellt sätt.

Debiteras enligt offert.

KONTAKTA OSS HÄR!

Scroll Up