Inredare

Inbe Inredning erbjuder dig hjälp med inredning av ditt hem, kontor samt styling inför försäljning av ditt hem. Har du försäljningsytor som du vill förbättra så hjälper jag dig med det också. Min målsättning är att hjälpa och inspirera med vikten på känslan som du vill omge dig med. Vad inspirerar dig, vilken upplevelse vill du mötas av när du kliver in genom dörren? Alla kunder erbjuds ett första kostnadsfritt möte. Om du bor längre bort kan jag även hjälpa dig via vår Onlinetjänst.

BOKA NU!

 


 

SAMARBETE

Sedan en tid tillbaka har jag Ingeborg Andersson och Annika Kampmann samarbetat tillsammans i större projekt vilket vi tycker är superkul och utvecklande. Vi har ju nu båda fått varsitt bollplank och kompletterar varandra finfint med våra olika kunskaper och erfarenheter inom inredning, styling och design. Med vår styrka kommer vi lyfta era projekt ännu högre oavsett om det gäller privata hem, kontor eller offentlig miljö. Boka in oss idag för ett första kostnadfritt möte!

 

 


Presentkort

 

 

 

Presentkort till någon du känner eller till dig själv. Inredningskonsultation passar utmärkt till detta och riktar sig till dig som vill fixa själv men önskar ha någon att bolla alla idéer med.  Läs mer om min tjänst här Inredningskonsultation.

Pris: 2 500 kr inkl moms

 

Presentkort för min tjänst inredningskonsultation. Världens finaste present till någon du känner eller varför inte till dig själv!


Nöjda kunder

 

 

Bra inköpsförslag som gjort vårt hem snyggare och mer funktionellt på ett kick och utan en allt för stor peng. Har sparat massor av tid och fått värdefulla tips och idéer! Mina varmaste rekommendationer!

–Petra Lindskog

Jag har anlitat Ingeborg på Inbe Inredning & Visual Merchandising till ett homestylinguppdrag.
Det gick fantastiskt bra att samarbeta, Ingeborg är verkligen skicklig, effektiv, professionell, idérik och rolig att jobba ihop med, jag hoppas att vi få tillfälle att arbeta ihop i kommande projekt.
Jag rekommenderar henne varmt!

– Skapa Inredning

Inbe Inredning & Visual Merchandising gav oss konstruktiva, tydliga och kreativa råd inför homestyling. Ingeborg var trevlig att ha att göra med och hade en proffsig men mänsklig attityd, och gav snabb service med skriftlig sammanfattning av råden per rum. Vi kände oss inte överkörda utan blev tillräckligt inspirerade för att orka och våga styla enligt hennes råd, med vår personliga touch. Resultatet blev överraskande bra!

– Ulrika

Anlitade Inbe för att ta fram ett möbel/inredningskoncept inför uppfräschning av våra drygt 300 möblerade lägenheter.
Upplevde att det fanns lyhördhet för våra önskemål och vi fick inom överenskommen tid en tydlig presentation med förslag på produkter och tankar som stämde väl med vad vi önskade (stil, kostnadsnivå) och som vi sedan jobbade vidare med för att genomföra projektet.

– Per-Martin

Vi anlitade Ingeborg och Lina för att inreda vårt vardagsrum med matplats som vi tycker är ett mycket viktigt rum men där vi själva hade svårt att se hur vi kunde få till det. Tjejerna lyckades på ett utmärkt sätt fånga vår stil och våra önskemål och hittade fram flera häftiga inredningsdetaljer vi själva aldrig ens skulle ha tittat efter. Resultatet blev en helhet som är både mysig och representativ.

– Sanna och Mathias Franzén

Ingeborg hjälpte oss med styling av en lägenhet inför försäljning. Resultatet blev mycket bra, både vi och säljare blev väldigt nöjda och vi kommer garanterat att anlita Ingeborg igen, rekommenderas starkt!

–Emma Wallin

Scroll Up