Välkommen hit, jag heter Ingeborg Andersson, är utbildad inredare och visual merchandiser.
Sedan start, 2014, har jag varvat inredningsuppdrag med design och styling. En av mina första kunder var JoAnn Tan Studio där jag under 1,5 års tid var med och stylade/designade skyltfönster för Nordiska Kompaniet i Stockholm.

I bakgrunden finns även en textil- och modeutbildning både från Stockholm och Paris, samt flera års erfarenhet inom grafisk form och butiksförsäljning.
Jag är kreativ och organiserad med ett öppet sinne. Stilsmässigt är jag neutral och menar med det att jag lyssnar in dig och tolkar dina drömmar och idéer till något som passar dig. Vill du bara ha svart och vitt eller är du en färgstark person som älskar färger och vackra textilier?

Vem du än är stilsmässigt så kan jag som professionell inredare vägleda dig att hitta rätt med harmonin och personlig känsla.

 

Skriv en rad så återkommer vi inom kort!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Lös gåtan...

KONTAKT  Ingeborg Andersson

E-MAIL      info@inbe.se

TELEFON   070–773  70  23

STOCKHOLM  |  SWEDENFacebook
Instagram
Pinterest

Ingeborg Andersson i Stockholm, Stockholms län, SE på Houzz Ingeborg Andersson i Stockholm, Stockholms län, SE på Houzz
Vi värnar om er personliga  integritet i enlighet med det nya EU-direktivet GDPR.  I och med att du fyller i dina uppgifter här godkänner du vår integritetspolicy. Du kan när som helst be oss ta bort dina uppgifter från vårt register. Mejla till info@inbe.se.

För mer inspiration – INSTAGRAM